Vad är ditt professionella rykte? – ny partner Per Frykman och Reputation Mastery

24 October, 2018

Vilken position du än har så cirkulerar allt kring ditt professionella rykte – ditt reputation. Det är den idag helt avgörande framgångsfaktorn som du bör kartlägga, hantera och utveckla. Du kan ha briljanta affärsidéer eller strategier, men allt landar i hur du upplevs – ditt reputation:

Nu har vi på Starta eget den stora glädjen att presentera ytterligare en samarbetspartner, Per Frykman på Reputation Mastery och deras unika tjänst Reputation Resume. Så här säger Per själv om de tjänster de levererar:

Ditt reputation avgör om du blir experten som man lyssnar till, litar på och hyr in. Enligt tidningen Forbes är det den i särklass bästa måttsocken på din talang och visar din verkliga kapacitet.

Ditt reputation bygger förväntningarna kring vad du kan åstadkomma och hur du kommer att göra det. Det är skälet till att du blir anlitad – kan något vara viktigare?

Your reputation has as much impact on your life as what

you actually do. (Seth Godin)

Reputation – när kunden väljer. Forskning visar att individens reputation är tio gånger viktigare för klientens val än företagets varumärke. Vi väljer individer, inte företag och det är på samma sätt i nästan alla branscher och företag.

Investera i dina unika kvaliteter och hantera dina buggar. Självkännedom är grunden till framgång. Andra ser dina unika kvaliteter och buggar bäst vilket gör kunskapen om ditt reputation till ett kritiskt framgångsverktyg. Det är genom att bygga på dina styrkor som du växer, men det gäller också att hantera de buggar som hindrar din framgång.

Alla som jag möter håller med om hur avgörande deras reputation är för att nå framgång, men ytterst få är medvetna om hur deras eget ser ut eller vilka unika möjligheter som det skapar.

Vi kan hjälpa dig att analysera och utveckla det och presenterar ditt resultat i en Reputation Resumé, en rapport på 8 sidor.

En av våra klienter, Paul Holmström, konsult och styrelseordförande i Bioss Scandinavia skrev så här när han genomfört processen och fått rapporten om sitt reputation.

”Ert sätt att analysera och göra personliga styrkor konkreta är oslagbar och storyn och profilen för varje individ är unik och kraftfull. Ni gör det extremt bra och det har aldrig varit enklare att rekommendera någon – jag har aldrig tidigare varit så positiv. Alla dessa år efter att Tom Peters skapade begreppet BrandYou så är ni de första som har gjort det verkligt.”

Hittills har vi arbetat med mer än ett tusen entreprenörer, konsulter, ledare och anställda i flera länder kring deras reputation. Vi arbetar därför både på svenska och engelska.

Självklart så är du välkommen att kontakta mig med dina funderingar.

Och här når du Per.

Här kan du läsa mer om hur Per arbetar: QR Reputation

Som besökare på Starta eget får du möjligheten att ta del av ett generöst erbjudande om du anger koden: Starta eget när du kontaktar Per.

Det erbjudandet innebär är att du får göra ditt Reputation Mastery för 8 000 kr + moms istället för det ordinarie priset på 12 500 kr + moms.

Vill ni se hur resultatet kan se ut kan ni kika här för att se vår egen Niklas Delmars Reputation Resume. Det är den text som ligger överst på profilen och som börjar med: “With his genuine, warm and inspiring…”
Rikedomspodden #92: Medvetna investeringar – Niklas, Pia och Johan
Rikedomspodden #90: Investeringar – Lennart, Niklas och Maria
Rikedomspodden #89: Partnerskapsdeklaration – Niklas, Pia och Johan