Fastighetsskolan våren 2020

3 March, 2020

Nu kommer ytterligare en kurs under våren 2020 och det finns ett begränsat antal platser kvar som vi släpper här i Akademin för starta eget.
Om du har intresse av att lära dig hur du praktiskt, finansiellt och juridiskt går till väga för att köpa och äga hyresfastigheter tveka inte att anmäla dig.
Kursen är framtagen och leds av Annika Backlund & Jan-Eirik Johansen

Anmälan görs här: fastighetsskola@ab-hem.se, du får 500:- i rabatt om du uppger att du kommer från Akademin för starta eget.
Genom att mejla hit kan du även få mer detaljerad information om kursen och alla kringarrangemang, nedan en kortare sammanfattning av kursen.

Intensivkurs  – helger
19 mars kl 18-21: Lektion 1 i Stockholm
27-29 mars: Lektion 2-6 i Bergsjö
24-26 april: Lektion 7-11 i Bergsjö
29-31 maj: Lektion 12-16 i Bergsjö

Kursen består till lika delar av fastighetskunskap och kunskap om hur vi som människor kan arbeta med och “vässa” oss själva inför förverkligandet av drömmen. Båda behövs för den som vill lyckas som fastighetsföretagare.

De olika momenten i kursen handlar om att välja hus, att räkna och söka finansiering. Sedan att undersöka huset, hyresgästerna, orten och hyresläget.
Därefter att ta hand om både byggnaden och människorna efter förvärvet. Vi går igenom “en hyresvärds vardag” ungefär som den ter sig för dem på AB-hem.

Kursavgift (Kursen går att delbetala)
18 500 kr för privatperson
18 500 kr + moms för företag
Kost (helpension) och Logi
950 kr/enkelrum, 850 kr/dubbelrum
Två nätter gånger tre helger = sex dygn kost & logi enkelrum 5 700:- alternativt dubbelrum 5 100:-

Mia Ingelström tidigare kursdeltagare och skribent för Akademi för starta eget , har skrivit i bloggform om kursinnehållet på sajten starta eget. Är du nyfiken kan du läsa mer på  wss://starta-eget.com/, sök på Fastighetsskolan så får du alla artiklar.

Lyssna gärna på Mia Ingelströms intervju med Annika Backlund här nedan.
Rikedomspodden #140 – Prylar 3: Lennart & Niklas
Rikedomspodden #138: Prylar 2 – Charlie & Lennart
Rikedomspodden 137: Prylar 1 – Pia & Johan