Månadens bok i samarbete med Storytel: The Richest Man In Babylon av George S. Clason

4 August, 2018

I samarbete med Storytel – ljudböcker och e-böcker i mobilen presenterar vi på Starta eget månadens bok: The Richest Man In Babylon av George S. Clason.

Såhär står det på Storytel om boken:

Den här inspirerande boken publicerades först 1926 som en serie broschyrer distribuerade av banker och försäkringsbolag. 1927 hade flera av dessa broschyrerna sammanställts i en bok och den samlingen har funnits i tryck ända sedan dess. Den har hjälpt miljontals människor och har hyllats som den främsta av alla inspirationsböcker inom områdena sparsamhet, finansiell planering och personlig rikedom.

En modern klassiker som erbjuder finansiella råd genom en samling berättelser som utspelar sig i det uråldriga Babylon. De berömda Babylonska berättelserna erbjuder en förståelse för, och lösning på, en hel livstids samlade personliga finansiella problem. De innehåller även hemligheterna till att skaffa mer pengar, behålla pengarna och få pengarna att tjäna mer pengar.

Hur deltar jag i månadens bokcirkel?

Genom vårt samarbete med Storytel erbjuder vi dig nu att ta del av deras plattform för ljudböcker och e-böcker genom att registrera dig på storytel.se/startaeget – då får du 30 dagars gratis medlemskap.

Är du redan kund till Storytel? Grattis! Då har du redan gett dig själv möjligheten att vara en del av månadens bokcirkel.

Ladda sedan ned boken The Richest Man In Babylon av George S. Clason i din Storytel-app. Och sätt därefter igång att lyssna. Så här tänker vi att lyssnandet kommer att fördelas under augusti månad:

(Det går givetvis bra att delta i bokcirkeln genom att lyssna på boken på annat sätt eller läsa den också)

Vi kommer att lyssna/läsa enligt följande:

Klart den 10/8 – från start fram till 1 timme, 2 minuter och 46 sekunder vilket motsvarar slutet av “The First Cure”.
Klart den 17/8 – från 1 timme, 2 minuter och 46 sekunder till 1 timme, 54 minuter och 40 sekunder, vilket motsvarar slutet av “Meet The Goddess of Good Luck”.
Klart den 24/8 – från 1 timme, 54 minuter och 40 sekunder till 3 timmar och 11 minuter prick, vilket motsvarar slutet av “The Camel Trader Of Babylon”.
Klart den 31/8 – från 3 timmar och 11 minuter till slutet av boken.

I vår Facebook-grupp kommer vi att föra en dialog kring det vi lyssnar på. Och varje lördag kommer vi sedan att ställa lite frågor utifrån de kapitel vi har läst fram tills nu för oss att ha en dialog kring dessa. Vi ses snart,  Facebook-gruppen Starta eget. Nu kör vi!

Trevlig lyssning! 
Rikedomspodden #140 – Prylar 3: Lennart & Niklas
Rikedomspodden #138: Prylar 2 – Charlie & Lennart
Rikedomspodden 137: Prylar 1 – Pia & Johan