Flexibelt extrajobb för dig som driver företag

29 August, 2019

Det är inte alltid lätt att få ihop ekonomin, och många av oss behöver flexibla extrajobb för att få ihop kalkylen. Därför fortsätter vi vårt succésamarbete med marknadsföringsbyrån Retail House som just nu söker 20 företagare (och andra) som önskar extrajobb som demo- eller merchpersonal. Läs mer och ansök redan idag!

Det finns just nu två olika uppdrag att söka – som demo/event-personal och Merch-uppdrag.

Demo/event-personal
Du arbetar som demo/event-personal i butik, och som promoter för Retail House kunder. Du jobbar så många dagar i veckan som passar dig. De flesta av Retail House medarbetare jobbar runt två-fyra dagar i veckan (med uppehåll i juli och augusti).

Merch-uppdrag
Uppdraget innebär självständigt arbete med installation av material i butik. Din främsta uppgift är att implementera olika kampanjer i butik, det kan vara att bygga upp en display, sätta upp vippor, byta ut produkter m.m. Du får hjälp av en manual och vår supportavdelning, samt rapporterar ditt slutliga resultat med bilder och text i vårt rapporteringssystem.
Det finns möjlighet att jobba löpande med Merch-uppdrag 5-15 dagar/ månad. Arbetstiderna är varierande och något du själv kommer kunna påverka mycket.
Arbetet kräver körkort och tillgång till egen bil eftersom resor inom distriktet kan förekomma.
Retail House är mycket måna om att ha en långsiktig relation med dig, och om allt fungerar kan detta vara ett extrajobb du har under flera år. Läs mer om de olika uppdragen på Retailhouse.se

Vilken ersättning får jag?
Lönen är cirka 150 kronor i timmen inklusive semesterersättning och försäkring. Om du har bil tillkommer milersättning samt parkering/tull etc. (möjligheten finns att fakturera från eget företag)

Vilka egenskaper är viktiga för jobbet?
Din förmåga att sälja in våra kunders varumärken är viktig, liksom förmågan att prata med människor, argumentera och vara engagerad. Du har skinn på näsan och är driven. Det är viktigt att din svenska är bra och att du är professionell i ditt arbete. Det är ett plus om du har körkort och bil, men inte ett måste.
Även du som inte är företagare kan skicka in din ansökan. Känner du någon annan som kan vara intresserad? Tips som leder till anställning belönas med 1 500 kr efter fem arbetade uppdrag.

Var finns jobben?
Just nu söker Retail House medarbetare i följande områden.
Demo/event-uppdrag
– Stockholm
– Göteborg
– Malmö
– Uppsala
– Mälardalen
– Borlänge
Merch-uppdrag
– Stockholm
– Nyköping
– Gotland
– Göteborg

Hur ansöker jag?
Maila din ansökan till extrajobb@retailhouse.se och skicka med följande i mailet.

 1. Ditt cv eller länk till din LinkedIn-profil.
 2. Dina svar på följande fem frågor.
  Har du körkort/bil?
  Hur många dagar i veckan vill och kan du jobba?
  Hur beskriver vi dig efter att vi arbetat ihop i tre månader?
  Varför passar just du till detta arbete?
  När vill och kan du börja?
 3. Dina kontaktuppgifter

Vad händer sedan?
Retail House går igenom alla ansökningar och bjuder in utvalda till intervju. Genom att skicka in din ansökan godkänner du att Retail House har tillgång till dina personuppgifter.
Rikedomspodden #140 – Prylar 3: Lennart & Niklas
Rikedomspodden #138: Prylar 2 – Charlie & Lennart
Rikedomspodden 137: Prylar 1 – Pia & Johan